Nieuwe haak- en breikits: leer een nieuwe hobby vol ontspanning en plezier

10 juni, 2020

Als je op zoek bent naar originele cadeaus voor haak- en breiliefhebbers, dan hebben we goed nieuws. Bij Katia introduceren we een nieuwe reeks kits voor beginners die willen leren haken, breien en macrameën. Of het nu gaat om een ​​verjaardag, Moederdag, Valentijnsdag, Kerstmis… in onze Kits & Fun sectie vind je gegarandeerd iets leuks voor elke gelegenheid. Verras je oma met een kit voor babykleding of je modebewuste vrienden met een pakket voor handgemaakte duurzame kleding.. En natuurlijk mag je jezelf niet vergeten! Ook voor jou hebben we leuke kits samengesteld. Goed nieuws: bestel je een kit via katia.com, dan betaal je geen verzendkosten. In deze blogpost tonen we je onze nieuwe macramé-, haak- en breikits.

Nieuwe macramé haak- en breikits voor beginners en gevorderden

Geef creativiteit en plezier cadeau

Niet alleen het materiaal en de instructies zitten in de kit, maar ook veel plezier en ontspanning voor jou, je familie en je vrienden. Naast de nieuwe haak- en breikits voor beginners hebben we ook leuke projecten waarmee je nieuwe dingen kunt leren en haak- en breivaardigheden kunt uitbreiden. Ontdek de kits voor gevorderden zoals accessoires en kleding voor vrouwen, kinderen en baby´s. Het enige dat je nodig hebt, is je favoriete (haak)naald!

Nieuwe haak- en breikits voor beginners en gevorderden

3 nieuwe haak- en breikits

  • Breikit Plaza trui. Brei een elegante trui met driekwart mouwen en een leuk gestreept patroon in grijstinten.

gebreide trui Katia Cotton Cashmere

  • Breikit Deli trui. Dit patroon heeft een gemiddelde moeilijkheidsgraad. Brei deze elegante, flatteuze trui in de etnische kleuren van Menfis Color.

  • Breikit Moka trui. Geniet van dit open patroon met ons 100% Lino-garen en schitter deze zomer in een lichte en romantische trui.

Zomers gebreid topje Katia Lino 100%

5 nieuwe haakkits

Gehaakte omslagdoek katia Versailles

  • Haakset Festival top. Deze zomerse top met kantpatroon, wijde halslijn en zijsplitten is gemaakt van Katia Fair Cotton, een eerlijke en biologische katoen vrij van giftige stoffen.

Gehaakt zomertopje Katia Fair Cotton

  • Haakkit Ribera tas. Maak deze leuke tas die je bijvoorbeeld kunt gebruiken als strandtas of zwemtas.

Gehaakte zomertas voor beginners Katia Lino 100%

Nieuwe haak- en breikits voor beginners en gevorderden

Gehaakte zomertop tapestry haken Katia Fair Cotton

* De verpakkingen van onze Katia 100% You kits zijn gemaakt van 100% gerecycled karton. De Kits & Fun-tas is gemaakt van gerecycled papier met FSC-zegels (Forest Stewardship Council); het is herbruikbaar, 100% milieuvriendelijk, genaaid met katoenen draad en vrij van kleurstoffen.

5 nieuwe macramékits

Leer macrame met onze kits en video tutorials. Combineer verschillende knopen en technieken en maak eenvoudig 5 moderne projecten voor je woning.

  • Mallorca kit voor het maken van tweekleurige plantenhangers.

Nieuwe haak- en breikits voor beginners en gevorderden

  • In de Menorca macramé kit vind je al het materiaal en de instructies voor twee meerkleurige plantenhangers.

Nieuwe haak- en breikits voor beginners en gevorderden

  • Maak een reis naar het Witte Eiland met de Ibiza kit! Maak een prachtige muurhanger met franjes met het materiaal en de instructies in deze kit.

Nieuwe haak- en breikits voor beginners en gevorderden

  • Dompel jezelf onder in de kunst van macramé met de Formentera kit en maak een originele handtas!

Nieuwe haak- en breikits voor beginners en gevorderden

  • Alles wat je nodig hebt voor de tweekleurige tas met franjes vind je in de Cabrera kit.

Nieuwe haak- en breikits voor beginners en gevorderden

Geen verzendkosten

Profiteer van gratis verzending wanneer je een kit koopt via katia.com! Onze webshop is momenteel beschikbaar voor de volgende landen: Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Italië, Spanje (vasteland en Balearen), Frankrijk, Portugal en het Verenigd Koninkrijk. Als je ons vanuit een ander land bezoekt, kan je onze patronen als pdf-bestand downloaden. Op deze pagina vind je een overzicht van lokale Katia-winkels. Selecteer eerst het land, vul dan je stad of postcode in en klik op “zoeken”.

Nieuwe haak- en breikits voor beginners en gevorderden