9 haak- en breipatronen voor kinderen met duurzame garens uit ons Katia Kids 101 magazine

13 april, 2022

De zomerdagen staan voor de deur. De dagen van zon en warmte, dagen van buiten spelen en genieten van het strand en het park. Het is tijd om bezig te gaan met de zomergarderobe van je gezin: topjes, jurken, vestjes en truien. Als je je eigen kleding breit, haakt en naait, dan ben je onderdeel van de slow fashion trend. Iets wat wij enorm aanmoedigen. Je creëert in je eigen tempo, zonder haast, kleding voor jou en je gezin met de beste materialen. Je zet je in op ecologische, duurame en 100% natuurlijke garens en draagt zo bij aan het milieu. Om je te inspireren vind je hieronder 9 haak- en breipatronen voor kinderkleding gemaakt met duurzame garens. Al deze patronen vind je in het nieuwe Katia Kids 101 magazine, een nieuw magazine met maar liefst 31 haak- en breipatronen voor kinderen.

9 haak- en breipatronen voor kinderen met duurzame garens uit ons Katia Kids 101 magazine

Katia Kids 101 Magazine

In het tijdschrift Katia Kids 101 vind je 31 patronen om de jongste leden van het gezin te kleden in 100% handgemaakte kleding. Geniet dit seizoen van het breien met onze kleurrijke en zomerse garens. Maar bovenal willen we je aanmoedigen om kinderkleding te maken met duurzame garens.

9 haak- en breipatronen voor kinderen met duurzame garens uit ons Katia Kids 101 magazine

ECO garens

Bij Katia luisteren we naar jullie verzoeken. Zo breiden we elk seizoen onze ECO-lijn uit met nieuwe milieuvriendelijke, gerecyclede en fairtrade garens. Blijf dit bericht lezen en ontdek 9 patronen gemaakt met Re-Tape Craft (gerecycled garen), Fair Cotton Mariner (GOTS biologisch katoen), SeaCell Cotton (biologisch afbreekbaar garen) en Mimosa en Paraiso (100% katoenen garens).

 

9 patronen voor kinderkleding met duurzame garens

Kinderkleding maken met duurzame garens is makkelijker dan ooit dankzij onze ECO garens. Veel plezier met onze haak- en breipatronen voor kinderen met strepen, ruiten, kant, kabels, fantasiesteken, granny squares…

Zomervesten, tops en truien gemaakt van gerecyclede, biologisch afbreekbare en innovatieve garens.

1 | Re-Tape Craft gebreid zomervest

Duurzame kinderkleding maken is net zo eenvoudig als dit gebreide zomervestje met gerecycled Katia Re-Tape Craft garen.

gebreid kindervestje patroon

2 | Fair Cotton Mariner gestreepte top

We raden je aan deze eenvoudige top voor kinderen (maat 2 tot 8 jaar) te breien met een zomerse gestreepte print van Fair Cotton Mariner.

gebreid kindertopje patroon

3 | SeaCell katoenen boxy top

Maak je klaar om een cool zomer t-shirt voor kinderen te breien! Veel plezier met het breien van een boxy top met SeaCell Cotton.

Gebreid kindertopje patroon

4 | Re-Tape Craft top met hartjes

Haal wat bollen Re-Tape Craft om dit topje met korte mouwen en opengewerkt hartjespatroon te breien.

Gebreid kindertopje patroon met hartjes

5 | SeaCell Katoenen gestreepte en gekabelde kindertrui

Voor fans van patronen die steken, technieken en kleuren combineren! We raden aan om deze gestreepte en gekabelde kindertrui te breien met SeaCell Cotton.

Gebreid kindertruitje

6 | Fair Cotton Mariner gestreepte kindertrui

Een gestreepte kindertrui maken is een fluitje van een cent met Fair Cotton Mariner garen en het patroon uit ons Katia Kids 101 magazine.

Gebreide kindertrui patroon

Granny Squares met natuurlijke vezels

Combineer natuurlijke vezels en kleurige effecten door je zomerkleding te maken met Mimosa en Paraiso, onze nieuwe 100% bedrukte katoengarens.

7 | Mimosa stop met bandjes en ruches

Als je van eenvoudige details houdt, maak dan deze ​​top met de gerstekorrel steek. Een zomers kledingstuk dat overal bij past dankzij de kleurstelling van ons Mimosa garen.

Gebreide kindertop met ruches

8 | Paraiso gehaakte granny square jurk

Dit patroon heeft alles: een granny square top, een open rug met twee dubbele gehaakte bandjes en een uitlopende rok. Je hebt maar een paar bollen Paraiso nodig om een ​​meisjesjurk te haken, hét kledingstuk van de zomer.

Gehaakte granny square kleding voor kinderen

9 | Paraiso hippietrui met capuchon en verticale strepen

Maak een gestreepte hippietrui met capuchon met Paraiso en dit eenvoudige breipatroon uit het Katia Kids 101 magazine.

Gebreide gestreepte kindertop

Veel plezier met de nieuwe haak- en breipatronen voor kinderen in ons nieuwe Katia Kids 101 magazine!