Nieuwe Katia Fabrics miniME herfst- en wintercollectie 2021/2022

29 juli, 2021

De Katia Fabrics miniME herfst- en wintercollectie 2021/2022 is gearriveerd. Een collectie vol nieuwe stoffen: ecologisch zoals ECOVERO, gerecyclede materialen zoals RECYCLED BRUSHED JERSEY of VIYELLA TARTÁN en zachte, unieke texturen zoals SOFT FRECH TERRY of KNIT CORDURY. 20 collecties met gevarieerde printjes: speurhonden, kamperen in het bos, rugbyteam, de tandenfee, dansers, muziekliefhebbers, draken, lezen, dinosaurussen, bloemen en leuke prints voor naaisters. Experimenteer met verschillende stoffen zoals corduroy, VICHY-mousseline of de zachte Multi-stripes jersey en geniet van de eenvoud van onze speciale bedrukte panelen. Een dino meetlat, een leuke tas voor vuile kleren of de klassieke panelen voor t-shirts of jurken.

MiniME herfst- en wintercollectie 2021-2022

Onze inspiratie voor de miniME Herfst/Winter collectie? De kleintjes in huis! We hebben ze gevraagd: wat wil je worden als je later groot bent? Als volwassenen denken we al gauw aan specifieke beroepen, maar de mini´s, in hun magische puurheid, antwoorden met verrassende dingen. Hun creatieve vermogen laat hen meeslepen door dromen om de kleine helper van de tandenfee te worden, tijdreizigers, beste vrienden, huisdetectives, schilders van de kosmos of gewoon simpel: een PERSONA zijn. De inspiratie en het enthousiasme van onze kleintjes zetten we om in realiteit. We worden weer nieuwsgierig en vinden onszelf opnieuw uit met capes over onze schouders, worden helden en heldinnen. Zo menselijk zelfs, dat we het fout of helemaal goed zullen doen. Zoals Picasso zei: “Alle kinderen zijn kunstenaars, de uitdaging is om kunstenaar te blijven terwijl we opgroeien”. We blijven creëren en nieuwsgierig zijn met de hulp van Katia Fabrics.

Katia Fabrics miniME herfst- en wintercollectie 2021/2022

Ontdek onze nieuwe stoffen

Hieronder laten we je een kleine greep zien van onze nieuwe collectie. De rest van de stoffen en prints vind je op katia.com.

Ecovero

100% Viscose stof, natuurlijke stof met het EU-biolabel. De vezels van deze stof worden gewonnen uit duurzaam hout en cellulose van gecertificeerde en gecontroleerde oorsprong. Zachte stof die fantastisch valt en perfect is voor het naaien van damesjurken en -blouses.

ECOVERO_BALLERINAS Katia Fabrics miniME herfst- en wintercollectie 2021/2022

Vichy met printjes

We interpreteren het klassieke geruite design opnieuw met dubbelaagse gaasstof of mousseline met vichy-ruit in de kleuren lichtroze en donkergrijs. De goede kant van de stof vormt de ruiten en de verkeerde kant is effen roze. Zachte, donsachtige stof die vanwege zijn dikte geschikt is voor alle soorten kleding, met name blouses en overhemden die op dit moment zo in de mode zijn.

MOUSSELINE VICHY_TURQUOISE AND CAYENNE Katia Fabrics miniME herfst- en wintercollectie 2021/2022

Jersey met printjes

T-shirtachtige jersey stof met een opdruk van complexe wiskundige formules op een blauwgrijze ondergrond. Perfect voor T-shirts, jumpsuits en jurken.

TELA JERSEY_ASTROKatia Fabrics miniME herfst- en wintercollectie 2021/2022

TELA JERSEY_PEACE MAKER Katia Fabrics miniME herfst- en wintercollectie 2021/2022

Zachte French Terry met printjes

Rondgebreide stof die veel lijkt op onze winterse French Terry stof, in de kleur lichtroze met donkerroze letters. Het verschil zit hem in de extra zacht aanvoelende buitenkant, dankzij een bijzondere afwerkingstechniek. Spectaculaire stof voor het maken van comfortabele kleding om thuis in te werken.

SOFT FRENCH TERRY PRINT Katia Fabrics miniME herfst- en wintercollectie 2021/2022

Popeline met printjes

100% katoenen popeline met een opdruk van vossen die door een herfstig bos lopen. De Apprivoisé-collectie is verfijnd, terwijl de herfstkleuren (groene, oranje en bruine schakeringen) de stoffen levendig maken. Ideaal voor het naaien van kleding voor het hele gezin of accessoires voor in huis.

TELA POPLIN_AUTUMN FOREST Katia Fabrics miniME herfst- en wintercollectie 2021/2022

Soft Shell met fleece

Winterse Soft Shell stof met fleece achterkant. Ideaal voor warme kledingstukken zoals windjacks of sportjasjes. Dit seizoen hebben we 5 nieuwe printjes.

SOFT SHELL Katia Fabrics miniME herfst- en wintercollectie 2021/2022

Viyella organic cotton

Fantastische 100% biologische katoenen viyella in pastelroze met een verfijnde opdruk van goudkleurige kroontjes en balletschoentjes. Geweldige stof voor het naaien van jurken, babyhemdjes of hansopjes.

266_TELA VIYELLA ORGA Katia Fabrics miniME herfst- en wintercollectie 2021/2022NIC COTTON PRINT_BALLERINAS GRAPHITE

Bedrukte stofpanelen, klaar om geknipt en genaaid te worden

1. T-shirt paneel. Pand voor een T-shirt met een tekening waarmee eer wordt betoond aan zorgpersoneel, op een crèmekleurige ondergrond en bijpassende stof voor de mouwen. Naai een T-shirt voor de maten vanaf 12 maanden t/m 12 jaar.

thanksgiver-t-shirt Katia Fabrics miniME herfst- en wintercollectie 2021/2022

2. Dino groeimeter paneel. Maak met dit pand een vrolijke en grappige groeimeter in de vorm van een dinosaurus. Een herinnering aan hoeveel je kinderen ieder jaar gegroeid zijn. Een mooi en nuttig detail voor de kinderkamer. 

DINOSAUR-MEASURER Katia Fabrics miniME herfst- en wintercollectie 2021/2022

3. Best friends t-shirt paneel. Tekening van 3 vriendinnen met de tekst Everything is better together voor het voorpand en de zin Best Friends Forever voor het rugpand, met bijpassende stof met mooie bloemenprint voor de mouwen, op een lichtroze ondergrond. Naai een T-shirt of jurk voor de maten vanaf 12 maanden t/m 12 jaar.

BEST_FRIENDS Katia Fabrics miniME herfst- en wintercollectie 2021/2022

De rest van de miniME herfst- en wintercollectie ontdek je op katia.com.