Brei een handmade garderobe met Katia Concept 11 magazine: 52 minimalistische patronen

15 september, 2021

Katia Concept 11 zit vol met zeer verfijnde lijnen met verschillende steken. In dit tijdschrift vind je alles wat je nodig hebt om jouw volledige garderobe te breien: truien, sjaals en omslagdoeken, grote jassen en vesten, zowel voor dames als voor heren. Ook dit magazine zit weer vol minimalistische patronen voor mannen en vrouwen. Nieuw in dit magazine is een selectie breipatronen speciaal ontworpen voor grotere maten. Ontdek alle 52 patronen en ga aan de slag met je nieuwe garderobe!

Less is more. Dit is het idee achter de minimalistische trend die de ontwerpen van het nieuwe Katia Concept 11 tijdschrift deze herfst-winter 2021 inspireert. Minimalisme is weer helemaal terug, zowel in de mode als in andere aspecten van ons leven. Vanuit Katia moedigen wij jou aan om de schoonheid en sereniteit van de 52 modellen van Concept 11 te ontdekken. Hierbij adviseren wij te gaan voor warme kleuren, marrons en bruintinten… Uiteraard vergeten wij de basics niet: ook ecru tot zwart en grijstinten komen voor.

52 minimalistische patronen in Katia Magazine Concept 11

Minimalistische patronen voor dames

Oversized gebreide trui met pailletten

Laat je verrassen door de glans, lichtheid en zachtheid van deze maxitrui met rechte lijnen, gebreid met Casiopea, een fantasiegaren van Concept by Katia met grote, druppelvormige pailletten. 

Gebreide damesvest

Coltrui met midirok

Zoek je een look met gebreide kleding, dan stellen we je deze combinatie van een coltrui en een bijpassende midirok voor. Geniet van het breien van een trui met 3/4 raglanmouw en een interessante knoopsluiting op de rug. 

Gebreide damesvest en rok

Raglantrui met kabeldetails

Brei een klassiek ontwerp in een trendy perzikkleur! Geniet zowel van de kleurigheid van Cotton-Merino als van het proces om vorm te geven aan dit asymmetrische ontwerp van reliëfstroken en een opvallende kabel in het midden.

Gebreide damestrui

Honingraat maxitrui

Creëer een spectaculair reliëfdesign en speel met de ongelijke lengtes in deze maxitrui met wijde mouwen. Perfect om op een spijkerbroek te dragen! 

Gebreide damestrui

Gehaakte halvemaanvormige sjaal

Geniet door verschillende haaksteken te combineren in deze halvemaanvormige sjaal, gehaakt met Mohair-Cotton. Voor een retrolook met het perfecte accessoire

Gehaakte sjaal omslagdoek

Concept Plus

De volgende 11 minimalistische Plus size patronen bevatten instructies vanaf maat 38, zoals gebruikelijk is bij al onze tijdschriften.

Plus size oversized jas

Oversized jas uit de serie Katia Plus, breipatronen voor grote maten, gebreid met Sky in een elegante kleur grijs. Brei in de boordsteek 1×1 een prachtig lang vest met een minimalistisch design. Zet de voorkanten aan elkaar met een grote col om het vest enigszins te sluiten en speel met de beweging dankzij de opengewerkte zijkanten.

minimalistische patronen - gebreide damesvest

Coltrui met pofmouwen

Een col met enigszins poffende mouwen gebreid met Essential Alpaca. Deze lange trui is beschikbaar in grote maten.

minimalistische patronen - gebreide damestrui

Oversized jasje met degradé mouwen

Kleed je deze winter lekker warm met dit oversized jasje met smoking revers! Een eenvoudig breipatroon verkrijgbaar in Plus-maten in een vrolijke kleurencombinatie: een effen kleur van Soffiato voor het lijf en een kleurenopdruk van Soffiato Degradé voor de wijde mouwen.

Gebreide damesvest

Minimalistische patronen voor mannen

Mannentrui met dubbele kraag

Kies je favoriete kleuren van Essential Alpaca voor het breien van een herentrui met dubbele kraag.

Gebreide herentrui

Tweed herentrui met gekleurde mouwen

Durf deze klassieke raglantrui te laten opvallen door de mouwen in een andere kleur te breien. Behalve de elegante col en contrasterende mouwen heeft deze herentrui een kenmerkende tweed dankzij het Cotton-Merino Tweed garen.

Gebreide herentrui

Herenvest zonder knopen

Een breipatroon voor heren die op zoek zijn naar een basic item in hun garderobe waarmee hun moderne looks kunnen worden aangevuld. Geniet van het breien en dragen van een open vest zonder knopen met eenvoudige lijnen.

Gebreide herenvest

Katia Concept 11 met daarin 52 minimalistische patronen (31 voor vrouwen, 10 voor mannen en 11 Concept Plus) is beschikbaar via onze website. Ook vind je in dit magazine enkele haakpatronen en projecten gebreid op rondbreinaalden.

52 minimalistische patronen in Katia Magazine Concept 11