Nieuwe collectie Katia Herfst Winter 2017 / 2018: alle nieuwigheden in garens, tijdschriften en trends

Zet de airconditioning aan of ga dicht bij de ventilator zitten ! Want hier komt de nieuwe Collectie Katia Herfst Winter 2017 / 2018. Verrassing ! Wij willen heel graag dat je onze 36 nieuwe garens leert kennen, zodat je zelf gebreide kledingstukken kan vervaardigen. En uiteraard, wij helpen je om de inspiratie te vinden in de 9 tijdschriften Katia met 444 ontwerpen voor het breien en haken voor jezelf, voor het gehele gezin en voor je huis. En als laatste, ontdek wat de 3 Katia trends zijn voor het seizoen Herfst Winter 2017 / 2018. Er is nog veel meer ! Maar voor nu, nodigen wij je uit om een aantal nieuwigheden te leren kennen van de garens, tijdschriften en trends van het komende seizoen.

Herfst Winter 2017

Garens Herfst Winter 2017 / 2018

Hier komen de 36 nieuwe garens ! Hoe maak je een keuze? Op de website vind je alle nieuwigheden Herfst Winter 2017 / 2018, maar allereerst, ontdek hier enkele geheimen van dit seizoen. Noteer de laatste innovatie, opgenomen in onze garens: de perfecte kleur cyclus. Waaruit bestaat dit ? Het verkrijgen van een identiek degraderend effect bij alle bollen garen; de garantie van een progressieve en perfecte overgang van de kleuren; en bovendien, de verzekering dat alle bollen van eenzelfde kleur cyclus beginnen en eindigen met dezelfde kleur. Daarom, als je een model vervaardigd met Katia Infinity ShawlMelody, Infinity of Katia Scalagarens met een perfecte kleur cyclus, kan je altijd ditzelfde resultaat verkrijgen, wanneer je dat wilt.

Herfst Winter 2017

Concept by Katia. Wij breiden deze lijn van garens uit, zoals Alpaca SilverBaby Alpaca 100%Kena en Pisco, samengesteld uit de meest exclusieve alpaca. De Gobi Lace, met een exclusieve kameel vezel. De Mohair Lace, bestaat uit 100% mohair vezel en, als laatste, de Seta-Mohair combineert deze waardevolle vezel met de gerenommeerde Mulberry Zijde.

Herfst Winter 2017

En bovendien… Katia Winter-Washi, de versie van de kwaliteit Washi met mohair voor de Winter. Katia Estepa evolueert in kleur en grootte (250 gr) naar de kwaliteit Estepa Degradé. Als je geniet van het breien met de Spring Rainbow en Top Rainbow, brei dan deze herfst met de Katia Winter Rainbow. Als je meer wilt weten, abonneer je op de newsletter en volg ons op de sociale netwerken (boven-rechts).

Herfst Winter 2017

9 Tijdschriften Katia

Katia Babystories 5. Reis door het rijk van de kinderverhalen met 28 ontwerpen, geïnspireerd door Roodkapje. Vierkante vormen en eenvoudige steken voor het gemakkelijk breien van babykleding.

Katia Baby 82. 50 patronen voor het verwennen van je baby met de eerste truitjes, slofjes, dekens…

Katia Kinderen 83. 46 ontwerpen voor jongens en meisjes van 2-4 tot 10-12 jaar: met levendige kleuren, figuratieve motieven, strepen, pompoenen…

Herfst Winter 2017

Katia Easy Knits 6. Je hoeft alleen maar de basissteken te weten voor het breien van 45 patronen van mutsen, dassen, truien, poncho’s en huis.

Katia Accessoires 11. 48 patronen voor het breien en haken, gewijd aan zowel de accessoires zoals ook de interieurdecoratie.

Katia Essentials 12. 59 modellen met reliëfs, streepsteken, jacquards uit de jaren zeventig… voor het breien en het haken. Ongetwijfeld, een goed voorbeeld van kledingstukken en kleurentrends voor de Herfst Winter 2017 / 18.

Katia Sport 94. Verassend zijn de poncho’s en de truien die gebreid zijn met een degradé effect. Bovendien, onder de 54 modellen zijn 6 kledingstukken voor de man inbegrepen.

Katia Urban 95. De nadruk ligt op de combinatie van wit en zwart in ontwerpen in jacuard en intarsia. 56 Moderne kledingstukken, waarvan 7 modellen ontwerpen zijn van Katia Plus voor ‘curvy’ vrouwen.

Katia Concept 4. Een inzet voor de elegantie via 58 simpele ontwerpen, met rechte lijnen; met steken die bedacht zijn voor het benadrukken van de textuur van de garens.

Trends Herfst Winter 2017 / 18

British Style. Ruiten en strepen, gebreid in aantrekkelijke combinaties van de kleuren oker, groen, oranje, rood en beige. Ontdek de modellen die gebreid zijn met Merino-LinoScotch Tweed of Winter-Washi.

Herfst Winter 2017

Black & White Jacquard. Spectaculaire ontwerpen in jacquardsteek, in de kleuren wit en zwart. Vind verfijnde kledingstukken, gebreid met garens zoals EssencePoêmeDuende of Winter-Washi.

Herfst Winter 2017

Degradé Trend. En als laatste, interessante vervagende kleuren: horizontaal, vertikaal en diagonaal. Infinity, MelodyShadow of Prisma zijn enkele van de meest onmisbare garens voor het breien met dit vervagend kleureffect.

Herfst Winter 2017