Ontdek 7 haakpatronen voor dames gemaakt met Concept by Katia garens, een must-have op je haaknaalden deze zomer

4 mei, 2022

Vind je eigen stijl tussen onze nieuwe ontwerpen! Daarin combineren we de hoge kwaliteit van natuurlijke vezels met de magie van kant en reliëf. Met kleine details kan je van een basisstuk een design met persoonlijkheid maken. Ontdek 7 Concept by Katia haakpatronen voor dames: eenvoudige kledingstukken met minimalistische ontwerpen. Alle ontwerpen zijn gemaakt met de hoge kwaliteit van Concept by Katia garens. Haak de mooiste sjaals, vesten, truien en tops met steken die de texturen van de natuurlijke vezels benadrukken.

7 haakpatronen voor dames voor de lente en zomer

7 haakpatronen voor dames

Maak je lente- en zomergarderobe compleet met handgemaakte kleding en accessoires. Verrijk je kledingkast met prachtige steken, eenvoudige texturen, trendy kleuren met Concept by Katia garens.

7 haakpatronen voor dames voor de lente en zomer

1 | Gehaakte top met ruitpatroon

Door de kleur is dit gehaakte topje een must-have in je garderobe! Leg je haaknaald en bollen Cotton-Cashmere klaar om deze eenvoudige damestop met een diamantontwerp te haken.

7 haakpatronen voor dames voor de lente en zomer

Cotton-Cashmere van Concept by Katia

90% katoen en 10% kasjmier. Zijdeachtige aanraking. Zachte en delicate kleuren.

2 | Bottom-up gehaakte trui in de rondte

Geniet van dit leuke project met je favoriete kleuren van Veganette. Dit patroon vind je in het All Seasons magazine. Leer hoe je een eenvoudige trui in de rondte haakt, van beneden naar boven.

7 haakpatronen voor dames voor de lente en zomer

Veganette van Concept door Katia

90% katoen en 10% polyamide. Pluizig en net zo zacht als wol. Subtiel meerkleurig effect.

3 | Lange gehaakte kimono

Schitter bij elke gelegenheid met een moderne kimono die je kunt dragen over jurken. Deze eenvoudig gehaakte kimono met Japanse mouw is gehaakt met Katia Polynesia en basissteken.

7 haakpatronen voor dames voor de lente en zomer

Polynesia van Concept door Katia

56% katoen, 22% linnen en 22% viscose. Fris flamégaren met textuur. Zeer zacht en licht.

4 | Lange gehaakte tuniek met kant

Het kleurenpalet en de subtiele glans van Katia Louvre geven een chique uitstraling aan deze gehaakte tuniek. Perfect om te dragen over je Ibiza-stijl look. Een fris zomers kledingstuk dankzij de opening aan de voorkant en het kantmotief.

7 haakpatronen voor dames voor de lente en zomer

Louvre van Concept door Katia

96% viscose, 3% polyester en 1% polyamide. Licht en eenvoudig te haken garen met kleurenprint.

5 | Gehaakt topje met v-hals

Ontdek dit voorjaar hoe je een korte en comfortabele top haakt met Bereber van Concept by Katia. Deze gehaakte top heeft een diepe v-hals en een speelse strik aan de achterkant.

7 haakpatronen voor dames voor de lente en zomer

Bereber van Concept door Katia

75% katoen, 18% Viscose Ecovero, 5% polyester en 2% gemetalliseerd polyester. Witte katoenen basis met kleurrijke biologische viscose. Mooie kleuren en subtiel glanzend effect met een extra zachtheid.

6 | Lang gehaakt vest

Haak deze zomer een extra lang vest met lange zijsplitten. Kies je favoriete kleur en geniet van de zachtheid van de natuurlijke vezels van Marmara.

7 haakpatronen voor dames voor de lente en zomer

Marmara van Concept door Katia

65% katoen, 23% zijde en 12% viscose. 100% natuurlijk dun veelkleurig fantasielint. Modern en delicaat.

7 | Gehaakte waaiersjaal

Tot slot is deze gehaakte omslagdoek met waaiermotief en golvende rand het perfecte accessoire voor deze zomer. Een eenvoudig en elegante omslagdoek. Gemaakt met Versailles, een zacht en glanzend garen.

7 haakpatronen voor dames voor de lente en zomer

Versailles van Concept door Katia

97% viscose, 2% polyester en 1% polyamide. Viscose garen in elegante kleuren met een metallic touch.

Concept by Katia garens en All Seasons 3 magazines

Wat vind je van deze selectie haakpatronen voor dames gemaakt met Concept by Katia garens? Deel je suggesties, vragen en haakideeën in de reacties! Al deze patronen zijn gepubliceerd in onze tijdschriften Concept by Katia – Dames 12 en All Seasons 3. De patronen kan je daarnaast individueel downloaden via onze website. We hopen dat we je hebben geholpen inspiratie op te doen voor je volgende zomerse haakproject!