Kindermode trends 2019: ontdek 5 handgemaakte zomertrends in ons nieuwe tijdschrift Kinderen 89!

19 juni, 2019

Het schooljaar is bijna ten einde en de kinderen dromen al over de zomervakantie. Stiekem kijken ook wij al heel erg uit naar zon, zee en ijs. Daarom tonen we je nu de 5 gebreide kindermode trends van deze zomer! Alle haak- en breipatronen zijn beschikbaar in ons nieuwe tijdschrift Kinderen 89

gebreide en gehaakte kindermode trends zomer 2019

5 gebreide kindermode trends

Ontdek de eenvoud van truien in zeemanstijl en het plezier van topjes met franjes. Speel met kleuren zoals intense fruitige tonen, verfrissende pastels, veelkleurige prints en een feest met confettikleuren. In deze blog tonen we je een selectie van gehaakte en gebreide patronen voor jongens en meisjes zodat je heerlijk aan de slag kan voor de zomer!

gebreide en gehaakte kindermode trends zomer 2019

1. Zeemanstijl

Aan stuurboord! Deze zomer is de zeemanstijl helemaal in. Een absolute klassieker die nooit uit de mode zal raken. Gestreepte truien doen ons zeker denken aan de zee en zomer. Net als deze eenvoudige gehaakte wijd gestreepte trui gemaakt met slechts een paar bolletjes Katia Alabama.

gebreide en gehaakte kindermode trends zomer alabama

Aan bakboord! We varen door naar een gebreide gestreepte trui: smalle strepen, een driehoekig halsdetail en contrasterende mouwen. Dit is een comfortabel en lichtgewicht kinderkledingstuk gemaakt met onze garens van 100% katoen.

gebreide en gehaakte kindermode trends zomer cotton 100%

Vis naar deze prachtige gebreide kindertrui op onze website, geïnspireerd door traditionele fisherman´s Aran truien. Dit kledingstuk is gebreid met Katia Big Alabama en is niet alleen voor de koele zomeravonden, maar kan het hele jaar door gedragen worden.

gebreide en gehaakte kindermode trends zomer 2019 big alabama

2. Verfrissende pastel kleuren

Pastel kleuren genereren kalmte, sereniteit en licht. Met de koele pastelkleuren groen, blauw en violet creëren we zoete gebreide kledingstukken zoals dit mooie driekwart mouwvestje met zakken gebreid met Katia Tencel-Cotton in lila en roze.

gebreide en gehaakte kindermode trends zomer 2019 tencel cotton

Zoet & cool! Brei met deze perfecte combinatie van contrasten een bomber jacket. Met de unieke textuur van Katia Montecarlo in een zacht blauwe kleur creëer je een unieke look voor jongens en meisjes!

gebreide en gehaakte kindermode trends zomer 2019 montecarlo

En wat denk je van deze gebreide trui met 3 witte strepen op de mouwen en knopen op de schouder? Het breien van (sport)kleding voor kinderen in pastelkleuren is een van de meest frisse en avontuurlijke modetrends.

gebreide en gehaakte kindermode trends zomer 2019 cotton 100%

3. Intense zomerfruit kleuren

Frambozen, aardbeien en bramen! Zomerfruit kleuren zijn de zoetste en meest intense trend van deze zomer. Brei dit eenvoudige topje met een energieke fuchsia kleur. Hiervoor heb je slechts twee bollen Katia Panama, Capri of Mississippi-3 nodig.

gebreide en gehaakte kindermode trends zomer 2019 panama

Voor deze mouwloze gebreide top maakten we gebruik van de kleurbloktrend. Dit topje is gemaakt met onze biologische katoen Katia Fair Cotton in een kleurencombinatie van rood, framboos en roze. 

gebreide en gehaakte kindermode trends zomer 2019 fair cotton

Tot slot hebben we dit gebreide vestje dat zich onderscheidt van de massa dankzij de intense fuchsia kleur van Katia Cotton-Yak.

gebreide en gehaakte kindermode trends zomer 2019 cotton yark

4. Meerkleurige printjes

Haak of brei een levendig kledingstuk met een van onze veelkleurige garens zoals Katia Degradé Sun. Wat dacht je van deze zomerjurk met uitlopende rok en geribbelde bovenkant? Of deze eenvoudige raglan top met ronde hals?

gebreide en gehaakte kindermode trends zomer 2019 degrade sun

gebreide en gehaakte kindermode trends zomer degrade sun

Combineer de lange en korte kleurencycli van Katia Bora Bora met een eenvoudig patroon en krijg ongelooflijke resultaten! Zoals deze geweldige Bora Bora trui met in de kleuren crème, oranje en fluorescerend groen.

gebreide en gehaakte kindermode trends zomer bora bora

5. Confetti en franjes

We vieren het einde van deze gehaakte en gebreide kindermode trends… met franjes en een kleurrijke confetti print! Deze leuke gebreide top combineert beide elementen dankzij Katia Butterfly en Malibu Plus.

gebreide en gehaakte kindermode trends zomer 2019 butterfly en malibu plus

Butterfly en Malibu vormen deze zomer een opgewekt en feestelijk koppel! Brei dit truitje met korte mouwen en combineer de kleuren van beide garens.

gebreide en gehaakte kindermode trends zomer 2019 butterfly

Hier komt nog een eenvoudig voorbeeld! Brei dit topje met ruches op de mouwen met slechts een paar bollen Caliope van onze Concept lijn.

gebreide en gehaakte kindermode trends zomer 2019 caliope

Tot slot: brei dit leuke zomerse topje met franjes aan de taille, gemaakt met Katia Hawaii. Dit lichte lintgaren is ideaal voor het breien van een snel project tijdens de vakantie!

gebreide en gehaakte kindermode trends zomer 2019 hawaii