Maak je allereerste project in 2021 met het Easy Knits Magazine en onze nieuwe videotutorials

29 december, 2020

2020 is voorbij… Dat betekent nieuwe doelen stellen. Inspiratie nodig voor goede voornemens in 2021? Wij hebben een tip voor je: leer haken en breien! Maak unieke cadeaus, chunky kleding en bijpassende accessoires. De afgelopen maanden hebben we gewerkt aan nieuwe video tutorials voor beginners en gevorderden. Babyjurkjes, kindervesten, damestruien, accessoires en colsjaals… Alles kan met je eigen handen gemaakt worden dankzij onze nieuwe video´s! Daarnaast zijn alle patronen in deze blog beschikbaar in Katia Magazine Easy Knits 9 met daarin 44 patronen voor dames, heren, kinderen en baby´s. Hieronder vind je alvast een overzicht van populaire patronen uit ons Easy Knits Magazine die je in 2021 kan maken voor jou en je hele gezin!

Easy Knits Magazine video tutorials - leer haken en breien voor beginners

Easy Knits Magazine video tutorials

Wat zou je willen leren breien of haken? In onze Easy Knits magazines leren we je breien en haken met eenvoudige en jeugdige patronen die snel te maken zijn. Mutsen, eenvoudige nekwarmers, maxisjaals, oversized truien en warme vesten voor dames, heren, kinderen en baby´s. Verder kun je hier ook ideeën opdoen voor je woning, zoals zachte kussens en dekens voor de bank. Toch wat extra hulp nodig? Bezoek dan de Katia Academy of lees verder voor onze nieuwe video tutorials die laten zien hoe eenvoudig en leuk het kan zijn.

Easy Knits Magazine video tutorials - leer haken en breien voor beginners

Eenvoudige breiprojecten voor baby´s

Laten we beginnen met de kleintjes. Dit babyjurkje van Merino Tweed is een basisitem voor de baby-uitzet. Wij hebben dit eenvoudige patroon ontworpen met het oog op comfort en behoeften. Mocht je twijfels hebben over hoe je dit babyjurkje moet breien, bekijk dan de video hieronder.

Babyjasje in ribbelsteek met Katia Merino 100%. Begin bij een mouw en volg de stappen om dit zachte jasje uit één geheel voor je baby te breien. Voeg een Katia Polar kraag toe voor een comfortabel en warm resultaat.

Easy Knits Magazine video tutorials - leer haken en breien voor beginners

Gebreide kleding voor kinderen

Meisjesjasje in ribbelsteek met Katia Supreme Merino. Verfijnd en lekker warm. De kleurdetails in de mouwen geven het kledingstuk een hedendaagse en grappige look. Daarnaast is het heel eenvoudig te breien zonder minderingen wat het ideaal maakt voor beginners.  Bekijk de video hieronder om te leren hoe je dit jasje maakt.

Tip: gebruik dezelfde kleuren om voor jou en je kleintje een matching outfit en accessoires te maken! 

Maxi kindertrui met Katia Ingenuous Big. Deze maxi kindertrui wordt op twee naalden met verschillende diktes te breien wat zorgt voor een getextureerd effect. Kleed je lekker warm in stijl en comfort! In de video hieronder zie je hoe je deze trui maakt.

Unisex accessories haken

Vecht tegen de kou met handgemaakte mutsen, sjaals en wanten! Deze gehaakte set voor kinderen bestaat uit een muts en wanten gemaakt met Katia Merino Aran. Met dit project leer je in de rondte haken, kleurwisselingen maken en meerderen/minderen. Maak de set helemaal af met een bijpassende muts.

Easy Knits Magazine video tutorials - leer haken en breien voor beginners

Ook hebben we voor haakfans deze unisex set bestaande uit een muts en gestreepte sjaal met Katia Merino Aran. Combineer wit en zwart met je favoriete kleur en haak deze grappige set. Met behulp van de video moet het zeker lukken.

Breipatronen voor beginners

Chunky breistukken zijn weer helemaal in! Maak een oversized vestje met Katia Tout de suite, een XL garen in vrolijke en natuurlijke kleuren. Ook dit vestje wordt uit één stuk gebreid en is beschikbaar in maat M, L en XL.

Easy Knits Magazine video tutorials - leer haken en breien voor beginners

Heb je zin in een uitdaging? Dan is deze damestrui met col iets voor jou! Dankzij 3 bollen Katia Twins verkrijg je een uniek kleureffect en maak een onmisbaar jasje voor de wintermaanden. Geniet en leer met de video hieronder hoe je de schouderpanden en hals naait.