Ontdek de nieuwe Cotton In Love garens en bijbehorende tijdschrift met patronen voor moeders en baby´s

23 juni, 2021

Cotton in Love, het nieuwe garen in onze Concept by Katia collectie, is een een veelzijdig en comfortabel garen om mee te werken. Het garen komt met een speciaal tijdschrift met daarin 8 patronen voor moeders en baby´s. De patronen bestaan uit roze, lila en oranje tinten. De ontwerpen zijn gemaakt om de liefde van moeders en hun kleintjes over te brengen. Ontdek vesten en truien voor dames, maar ook babytruien en jumpsuits. In deze ontwerpen schitteren de stippen in al hun pracht. De aangename touch maakt het een perfect merinowol-katoen om de meest bijzondere kledingstukken van een onvergetelijk moment te breien: het moederschap.

Cotton in Love, nieuw merinowol-katoen garen met breipatronen voor moeders en baby´s

Cotton in Love, nieuw merinowol-katoen garen met breipatronen voor moeders en baby´s

Perfecte combinatie voor baby´s: merinowol-katoen

Cotton in Love is ontstaan uit de liefdesgeschiedenis tussen de fijnste Merinowol en het beste Egyptische katoen. Een perfecte combinatie tussen vezels, met een zacht en aangenaam warmteregelend vermogen dat bovendien vocht absorbeert. Een essentieel garen om de eerste babytruitjes of basic items uit de babygarderobe mee te breien. Brei met breinaalden 3,5 alle soorten projecten voor het hele jaar, die je gerust in de wasmachine kan wassen.

Giveaway Cotton In Love 

Wil jij een pakket winnen bestaande uit Cotton In Love bollen, het tijdschrift met patronen, breinaalden en nog een paar verrassingen? Doe dan mee door onderstaand formulier in te vullen en selecteer jouw favoriete patroon uit het tijdschrift. We verloten 3 pakketten onder alle deelnemers, dus vergeet niet je haak- en breivrienden mee te laten doen!

Cotton in Love giveaway

GIVEAWAY GESLOTEN

Bedankt aan iedereen die meegedaan heeft!

De winnaars zijn…

Regels giveaway

  • Vul het formulier in vóór 29 juni 2021, 23:59 uur.
  • De namen van de winnaars worden op 30 juni 2021 in dit bericht bekend gemaakt.
  • Vergeet je voor- en achternaam niet in te vullen, want die hebben we nodig voor de trekking.
  • De giveaway is alleen voor inwoners van Europa.
  • We gebruiken je e-mailadres alleen om contact op te nemen als je de winnaar bent.