Op zoek naar cadeaus voor naailiefhebbers? Verras naaisters deze feestdagen met handige cadeaus!

20 december, 2021

Deze blog is voor iedereen die op zoek is naar nieuwe patronen en ideeën om voor jezelf te naaien of om familie en vrienden mee te verrassen. Als je deze kerst handgemaakte cadeaus aan je dierbaren wil schenken, dan zijn de naaipatronen uit de Katia Fabrics herfst/winter 21/22 collectie iets voor jou. Daarnaast kan je je eigen cadeaus voor naailiefhebbers samenstellen via onze website, inclusief ons miniME naaitijdschrift, kant-en-klare naaipanelen en nieuwe naaikits.

Op zoek naar cadeaus voor naailiefhebbers? Verras naaisters deze feestdagen met handige cadeaus!

De beste kerstcadeaus voor naailiefhebbers

1. Geef een pakket met onze herfst/winter naaitijdschriften cadeau

Al 2 jaar inspireren we nieuwe en ervaren naaisters met onze naaitijdschriften. Elk seizoen brengen we een nieuw magazine uit met patronen voor kinderen, vrouwen en accessoires. Onze tijdschriften bevatten projecten voor alle niveaus, comfortabel, modern en casual. Geef deze kerst een pakket met daarin twee Katia herfst/winter magazines. Vraag ernaar bij een dichtstbijzijnde Katia winkel of bestel ze online via katia.com.

Op zoek naar cadeaus voor naailiefhebbers? Verras naaisters deze feestdagen met handige cadeaus!

2. Geef kant-en-klare naaipanelen cadeau

Als je van snelle en eenvoudige projecten houdt, dan zijn onze kant-en-klare panelen jouw ding. Onze panelen zijn klaar om te knippen en te naaien. We hebben verschillende projecten, zoals eenvoudige kussens, waszakken in de vorm van een beer, of grotere projecten zoals een trui of jurk. Wat je smaak ook is, we hebben voor ieder wat wils! Bovendien komen de meeste panelen met een video tutorial om het nog makkelijker te maken.

 

3. Verras vrienden met handige naaiaccessoires

Naaisters maak je blij met accessoires of gereedschappen zoals scharen, draadafsnijders, kleermakerskrijt enz. Hieronder delen we drie hulpmiddelen die je kan geven.

  • Een fantastische en elegante stofschaar van 28 cm die heerlijk knipt. 
  • 9,5 cm metalen schaartje in zwart. Een basis in elke naaidoos. Gebruik ´m om draadjes af te knippen of gewoon om linten en textiel door te knippen.
  • Kits & Fun papieren etui met ritssluiting: een rechthoekige etui met ritssluiting voor het eenvoudig opbergen en vervoeren van materialen en kleine voorwerpen die nodig zijn voor je naaiprojecten. Gemaakt van gerecycled FSC papier (Forest Stewardship Council), herbruikbaar, 100% milieuvriendelijk, genaaid met katoenen draad en vrij van kleurstoffen.

Op zoek naar cadeaus voor naailiefhebbers? Verras naaisters deze feestdagen met handige cadeaus!

4. Stel je eigen naaiset samen

Als je je favoriete naaister wil verrassen met een uniek cadeau, raden we je aan een gepersonaliseerd pakket samen te stellen met patronen en stoffen. We vertellen je hoe je een gepersonaliseerd naaipakket samenstelt via onze website.

  1. Ga naar de pagina NAAIPATRONEN en klik op het patroon dat je cadeau wilt doen.
  2. Op deze pagina kan je de producten aanvinken die je in je gepersonaliseerde kit wil toevoegen, zoals:
    • Naaipatroon als PDF of het naaitijdschrift waar het patroon in te vinden is. In dit geval klik je op de knop TOEVOEGEN AAN WINKELMAND onder de omslag.
    • Selecteer de maat om automatisch de benodigde hoeveelheid stof toe te voegen aan je kit.
    • Voeg de nodige accessoires toe om de kit compleet te maken.

Een gepersonaliseerd cadeau is ongetwijfeld specialer en unieker, vind je ook niet?

Cadeaus voor haaksters en breiers - leuk voor de kerstdagen en verjaardagscadeaus

We hopen dat deze cadeaus je helpen om leuke kerstcadeaus samen te stellen voor naailiefhebbers. Op katia.com vind je nog veel meer leuke cadeau ideeën voor makers. Als je hulp nodig hebt bij het vinden van een cadeau voor je favoriete naailiefhebber, dan raden we je aan een bezoekje te brengen aan onze Katia winkels.