10 breipatronen voor mannen die je kunt maken met het nieuwe tijdschrift Katia Casual 112

4 april, 2023

Als je hier bent, komt dat waarschijnlijk omdat je op zoek bent naar breipatronen voor mannen. In deze blog delen we 10 zomerse breipatronen voor mannen zoals truien en vesten. Je vindt al deze patronen voor mannen met geschreven instructies en telpatronen in het nieuwe Katia Casual 112 magazine. Daarin vind je tevens patronen voor vrouwen en Katia Plus patronen voor grote maten. Ontdek onze leuke patronen volgens de nieuwste kleurtrends, prints en texturen met deze 10 zomerse breipatronen voor mannen!

10 breipatronen voor mannen die je kunt maken met het nieuwe tijdschrift Katia Casual 112

10 breipatronen voor mannen

Als je op zoek bent naar een moderne handmade look, dan zijn monochrome truien in groentinten een uitstekende optie. Bovendien zien aardetinten zoals beige, oranje en bruin er geweldig uit in gebreide kledingstukken. Als je de voorkeur geeft aan structuur, zijn geribbelde en golvende steken perfect voor jou. Maar als je van kleurrijke en vrolijke stijlen houdt, dan hebben we patronen met gekleurde strepen en prints met spray-effect. Met het nieuwe tijdschrift Katia Casual 112 heb je alles wat je nodig hebt om modieus te zijn deze zomer. Aan de slag voor de zomer van 2023!

10 breipatronen voor mannen die je kunt maken met het nieuwe tijdschrift Katia Casual 112

1 | Herentrui met kraag

Voeg een retro vibe toe aan je looks met deze klassieke gebreide herentrui met polohals! Gebreid vol structuur met Katia Missouri. Deze trui is perfect om te dragen met je favoriete kaki´s.

2 | Herentrui (top-down) met gekleurde strepen

Deze top-down rondgebreide trui met Katia Paraiso is het perfecte kledingstuk om je zomerse look mee af te maken.

3 | Herentrui met grote rib

Brei met Tencel-Cotton deze elegante herentrui met een V-hals en 12×12 rib. Draag de trui met een spijkerbroek of kaki voor een moderne look!

4 | Getextureerde herentrui

Deze herentrui combineert verschillende steken en is gebreid met Cotton 100%. Het perfecte item om mee te pronken tijdens je vakantie. 

5 | Top-down gebreide herenvest

Loop er kleurrijk bij in dit top-down vestje gebreid op rondbreinaalden en Katia Menfis Color!

6 | Herentrui met structuurmouwen

Voeg een vleugje speelsheid toe aan je look met deze herentrui met structuurmouwen, gebreid met Katia Aqua!

7 | Wave stitch herentrui

Deze herentrui met golvende steken, gebreid met Katia Easy Knit Cotton, is het perfecte kledingstuk om naar kantoor te dragen en later een drankje te gaan drinken. Deze aardetint past perfect bij een beige broek… of zelfs je favoriete spijkerbroek.

8 | Geribbelde herentrui

Gebreid met Fair Cotton, een biologische katoen, is deze perzikkleurige trui met ronde halslijn en passtuk. Dit patroon is voor ervaren breiers. De geribbelde mouwen maken het uniek.

9 | Herentrui met contrasterende mouwen

Zie er fantastisch uit in deze tweekleurige trui gemaakt met Katia Lino 100%! Volg dit patroon om je eigen trui met contrasterende mouwen te breien.

10 | Herentrui met korte mouwen

Dit breipatroon is perfect voor mannen die een kleurrijk stuk aan hun zomergarderobe willen toevoegen. Het kleurrijke garen Degradé Sun geeft deze trui met korte mouwen een zomerse uitstraling.

Heb je meer ideeën nodig voor het breien van herenkleding? Ontdek 400 breipatronen voor mannen op katia.com! Alle patronen zijn beschikbaar als PDF in 6 talen en bovendien bijna allemaal met gedetailleerde uitleg voor maat M t/m XXL. Vind de leukste gebreide truien en vesten voor heren en natuurlijk accessoires voor zowel de lente/zomer als herfst/winter. Met onze Katia patronen kun je je creativiteit de vrije loop laten en de kleding breien die je altijd al hebt gewild!