Haak je eigen bikini of badpak met het gratis patroon van MissDIY

Een gehaakte bikini is een project dat niet kan ontbreken deze zomer! Als het je leuk lijkt je eigen bikini te haken, dan is dit de perfecte post voor jou. Hieronder leer je hoe je een gehaakte bikini of gehaakt badpak maakt met hulp van Ester van MissDIY. Draag jij deze zomer ook een zelfgemaakte strandoutfit? Download het gratis haakpatroon voor een gehaakte Kala bikini of gehaakt Kala badpak en volg de video tutorial van MissDIY. Je hebt slechts 4 bollen Katia Summer Comfort nodig voor een gehaakte bikini – die je eenvoudig kan omtoveren tot een badpak in maat M.

Gehaakte bikini en gehaakt badpak MissDIY met Katia Summer Comfort

VIDEO

ūüĆź Nederlandse ondertiteling ūüí¨ Via YouTube kan je ondertiteling inschakelen. Abonneer op ons kanaal en activeer ‚Äėnotificaties‚Äô zodat je een melding krijgt wanneer wij nieuwe videos uploaden.

Wil je ons nieuwe Katia Summer Comfort eens proberen en je eigen zwekleding maken? Doe dan mee aan onze giveaway en maak kans op een set van 4 Katia Summer Comfort bollen. Hiermee kan je je eigen Kala bikini of badpak maken ontworpen door Miss DIY. Meedoen kan via het formulier onderaan en is net zo eenvoudig als het kiezen van je 2 favoriete kleuren uit de 16 kleuren van ons nieuwe antibacteri√ęle garen.

Gehaakte bikini en gehaakt badpak MissDIY met Katia Summer Comfort

Een gehaakte bikini of gehaakt zwempak?

Laat ons in de reacties weten of jij liever een gehaakte bikini of gehaakt zwempak zou dragen. Beide haakpatronen zijn gratis beschikbaar op onze website en ontworpen door by Ester MissDIY met Katia Summer Comfort.

“Dit garen is perfect om zwemkleding mee¬†te maken: het is comfortabel, licht en vormt zich perfect naar het lichaam. Maak de¬†Kala Bikini en het Kala badpak met je favoriete kleurencombinatie voor verschillende momenten op de dag. Een bikini voor op het strand, een badpak voor middagen aan het zwembad… Kies het design waar jij je het prettigst bij voelt! Ze zijn heel eenvoudig te maken en gebruiken alleen maar simpele steken voor beginners.‚ÄĚ @ester_missdiy

Gehaakte bikini en gehaakt badpak MissDIY met Katia Summer Comfort

Summer Comfort giveaway

Geniet van het haken of breien van bikini’s met Katia Summer Comfort, een fris en zacht garen, ideaal voor de zomer. In dit dunne garen met koordachtige structuur zijn polyamide en viscose gecombineerd, waardoor de elasticiteit van badkleding verbeterd wordt. Aangezien het met name uit viscose bestaat, zijn je creaties erg fris en luchtig. Summer Comfort heeft ook een antibacteri√ęle behandeling ondergaan, waardoor:

  • er een beschermende barri√®re is ontstaan op het draadoppervlak.
  • ziektekiemen en schimmels zich niet kunnen verspreiden,
  • het bijdraagt aan de beste verzorging van onze huid,
  • vervelende geurtjes niet worden opgenomen,
  • en de kracht van het wasmiddel bij het wassen versterkt wordt.

* de behandeling blijft ongeveer 25 wasbeurten lang behouden.

Gehaakte bikini en gehaakt badpak MissDIY met Katia Summer Comfort

Wil jij kans maken op één van de 3 sets met daarin 4 bollen Katia Summer Comfort, een haaknaald en andere verrassingen? Vul dan het formulier hieronder in en kies de 2 kleuren die jij zou combineren. Vergeet niet je voor- en achternaam in te vullen zodat we de loting goed kunnen uitvoeren. Deel deze winactie ook zeker met je vrienden!

Giveaway regels

  • Vul het formulier in voor 19 juli 2021, 23:59 uur.
  • De namen van de winnaars worden op 20 juli 2021 onder dit bericht bekend gemaakt.
  • De prijzen bestaan uit Summer Comfort bollen in kleurencombinaties volgens beschikbaarheid. We zullen echter ons best doen om winnaars de kleuren toe te sturen die zij gekozen hebben in het formulier.
  • De giveaway is beschikbaar voor inwoners van Europa en Mexico.
  • E-mailadressen zullen alleen gebruikt worden om contact op te nemen met de winnaars.