7 WOW! by Katia kits voor de zomer van 2023 – Dag fast fashion, hallo creatieve mode

30 mei, 2023

Hey creatieve fashionista! Ben je klaar om je outfit een upgrade te geven met gedurfde kledingstukken en accessoires? Ontdek de nieuwe WOW! by Katia kits voor de zomer van 2023. De kits bestaan uit 7 ontwerpen om te breien en haken, waarmee je fast fashion vaarwel kunt zeggen en veel creativiteit in je leven kunt brengen. Veel plezier met iets zelfgemaakts dat 100% WOW is!

7 kits WOW! by Katia voor de zomer van 2023 – Dag fast fashion, hallo creatieve mode

WOW! by Katia kits voor de zomer van 2023

Het beste aan de Wow by Katia kits voor de zomer 2023 is dat je ze op katia.com kunt aanpassen aan je eigen stijl en smaak. Hiervoor kies je je favoriete kleuren van ons nieuwe garen WOW! Summer Vibes en voeg je de benodigde brei- of haaknaalden toe, steekmarkeerders, enz. Alles wat je nodig hebt, komt naar je toe in een handige draagtas van 100% katoen, zodat je je WOW-project overal mee naartoe kunt nemen.

7 kits WOW! by Katia voor de zomer van 2023 – Dag fast fashion, hallo creatieve mode

PDF-patroon met video tutorials

Bij aankoop van een kit heb je niet alleen toegang tot het PDF-patroon, maar ook tot de bijbehorende video tutorials. Leer in je eigen tempo hoe je de kleding en accessoires ontworpen door @studioceliahoste breit en haakt. Je zult zien, breien en haken was nog nooit zo makkelijk en leuk!

7 kits WOW! by Katia voor de zomer van 2023 – Dag fast fashion, hallo creatieve mode

7 WOW! kits om mode te haken en breien

Als je op zoek bent naar kleding en accessoires met persoonlijkheid, dan zijn de WOW! by Katia kits voor de zomer van 2023 iets voor jou! Durf te experimenteren en alles te combineren. Zonder angst en met een verlangen om anders te zijn. Dus doorbreek alle conventies, doe je eigen ding en laat je creativiteit de vrije loop met deze 7 ontwerpen. Gewoon WOW!

Gehaakt gilet en korte broek Sophie

Maak deze zomer onvergetelijk met de Sophie set, een ontwerp van @studioceliahoste. Het kleurrijke vest heeft een gatenpatroon en past perfect bij de meerkleurige broek. Met deze outfit val je op in de massa!

Gehaakte netjurk met strepen Noah

Haak een jurk in mesh-patroon met de felste kleuren van ons garen WOW! Summer Vibes by Katia. De jurk speelt perfect met transparantie. Jij bent uniek, net als de jurk Noah!

Gehaakte bucket hat Millie

Val op met de Bucket hat Millie, een gehaakte bucket hat ontworpen door @studioceliahoste. Het tweekleurige bloemendesign maakt de zomerhoed elegant en fris. Combineer het met je sportieve outfits voor een unieke en moderne look!

Gehaakte palazzo broek Maya

Fris je garderobe op met de moderne en innovatieve gehaakte Maya broek – perfect voor een elegante zomerse feestoutfit. Geniet van het unieke design dat niet alleen opvalt door het mesh-patroon, maar ook door de contrasterende kleur op de enkels.

Gehaakte tas Florence

Verras je besties deze zomer met een door jou gehaakte en geborduurde tas. Kies je favoriete kleuren van ons Summer Vibes garen en draag dan met trots je zelfgemaakte gehaakte tas Florence.

Gebreide crop top en rok Camila

Geniet van een unieke styling met de gebreide Camila set en voel je een echte diva! Brei een top met bandjes en een minirokje met strepen van verschillende breedtes in drie kleuren Summer Vibes WOW! by Katia.

Cropped colorwork vest Bella

Het kleurrijke cropped vest Bella is speciaal ontworpen om verliefd op te worden! Druk je persoonlijkheid uit met het colourwork vest met 3 knopen en laat iedereen zien hoe creatief je bent!

Klaar om je eigen kleding te haken of breien? Zeg gedag tegen fast fashion en creëer je eigen mode. De WOW by Katia kits voor de zomer 2023 wachten op je!