11 haakpatronen voor je woning: lampen, mandjes, onderzetters, kussens..

Happy home is a handmade home! Gehaakte accessoires passen bij elke woningstijl. Stem de kleuren af op je interieur en geef elke woning een persoonlijke touch. Hier vind je een lijst van chique en stijlvolle haakpatronen voor je woning, waaronder lampen, manden, pannenlappen, kussens en tafelsets. Ze zijn perfect om je eigen woning aan te kleden en vormen daarnaast een uniek cadeau voor een housewarming. Al deze patronen zijn gemaakt met garens uit onze Home Line. Je vindt 10 van de 11 gehaakte woondecoratiepatronen in ons Casual 106 magazine en alle patronen zijn beschikbaar als PDF op onze website.

11 haakpatronen voor je woning: gehaakte accessoires voor je woning

11 haakpatronen voor je woning

Gehaakte visvormige pannenlappen

Met dit gratis haakpatroon leer je hoe je twee visvormige pannenlappen haakt. Met slechts twee bollen EKOS in je favoriete kleuren maak je deze originele decoratie. Volg de instructies in de PDF om deze gehaakte vis vormige pannenlap te haken, waarmee je pannen veilig uit de oven kan pakken.

11 haakpatronen voor je woning: gehaakte pannenlappen in de vorm van een vis

3 haakpatronen voor de aankleding van je tafel

Een set van gehaakte items om de tafel deze zomer te dekken met frisse kleuren. Haak deze leuke placemats, onderzetters en een praktisch mandje voor brood of voor servetten. Kies de kleuren van Katia Washi die het beste bij de inrichting van jouw eetkamer of keuken passen.

  1. Placemat patroon 2. Onderzetter patroon / 3. Broodmandje patroon 

11 haakpatronen voor je woning: gehaakte placemats

11 haakpatronen voor je woning: gehaakte onderzetters

2 gehaakte kussens

Ben je op zoek naar een natuurlijke en eenvoudige stijl voor in je woning, dan stellen wij voor om deze eenvoudige kussens met strepen te haken. Combineer Big Ribbon en Alabama om twee verschillende texturen te creëren aan beide zijdes van het kussen.

  1. Wit kussen patroon 2. Bruin kussen patroon

11 haakpatronen voor je woning: gehaakte kussens

2 gehaakte mandjes

Er is niets praktischer en decoratiever dan deze gehaakte mandjes met handgreep. Kies de kleuren die het beste bij jouw inrichting passen en maak met de tapestry haaktechniek deze mandjes met etnische sierranden. Bewaar je handwerkspullen erin, gebruik ze om de badkamer netjes te houden of zet er een bloempot in. Weet jij al waar je ze neer gaat zetten?

  1. Vierkante mand patroon 2. Langwerpige mand patroon

11 haakpatronen voor je woning: gehaakte mandjes

3 gehaakte lampen

Vernieuw je lampen met slechts enkele bollen Scuby Cotton en deze eenvoudige patronen. Combineer natuurlijke en warme kleuren voor een hedendaagse look. Zo kan je zowel je interieur als de tuin een update geven (buiten het beste onder een afdak, want het garen kan aangetast worden door de werking van het weer).

  1. Gele lamp patroon 2. Witte lamp patroon / 3. Beige lamp patroon

Gratis macramé cursus voor je woning

Deze zomer wat nieuws proberen? Probeer dan eens macramé met ons gratis online cursus! Samen met Lucía @knittingtheskyline hebben we een online macramécursus genaamd de Hawaii Mood collectie. Hierin leer je 5 prachtige accessoires voor je woning maken met Katia Macramé Cord. 

Klik hier voor onze macramé video tutorials

%d bloggers liken dit: